Semalt: Cara pikeun nganalisis Performance SEO Anjeun


DAPTAR EUSI
1.. Pambuka
2. Naha analisa kinerja SEO anjeun di tempat munggaran?
3. Nganalisis kinerja SEO anjeun
4. SERP
5. Eusi
6. Google Webmasters
7. Halaman Kacepetan
8. Kacindekan

Pambuka

Hoyong pangkat anu langkung luhur dina Google TOP? Hoyong nyetir langkung seueur jalan pikeun halaman wéb? Hoyong ningkatkeun odds kasuksésan bisnis anjeun? Analisis SEO tiasa waé janten hal anu diperyogikeun. Inpormasi anu dikumpulkeun tiasa ngabantosan dina ngadamel kaputusan strategis pikeun ningkatkeun ranking wéb anjeun dina mesin pencari, mendorong langkung seueur pangunjung ka situs anjeun sareng seueur deui.

Semalt gaduh alat analytics situs anu kuat pikeun monitoring pasar anu efektif; pelacak posisi situs web anjeun sareng pesaing anjeun; sareng aranjeunna ogé ngirimkeun laporan bisnis analytics komprehensif ka anjeun.

Naha analisa kinerja SEO anjeun di tempat munggaran?

1. Pikeun ngawas posisi situs wéb anjeun: Kalayan Semalt, anjeun diidinan nyieun gambaran lengkep kumaha hal tumpukan pikeun bisnis anjeun di pasar online. Kalayan inpormasi anu dipidamel, anjeun bakal tiasa nyorot poin penting dina karya ka hareup anjeun.

2. Milarian pasar anyar: Anjeun bakal mendakan kasempetan énggal pikeun distribusi barang sareng jasa anjeun sareng pangwangunan merek sadayana anjeun di nagara-nagara khusus anu bakal memicu strategi bisnis anu aya hubunganna sareng daérah.

3. Ngawaskeun posisi pesaing anjeun: Semalt ogé ngungkabkeun sadaya inpormasi ngeunaan kaayaan pesaing anjeun. Pangaweruh ieu bakal ngabantosan anjeun ngamekarkeun strategi anu épék pikeun teras-terasan teras dihareupeun éta pek sabab anjeun bakal mendakan hal-hal anu aranjeunna lakukeun anu bener anu anjeun tiasa ngasongkeun strategi anjeun dina strategi anu efektif.

4. Pikeun ngadamel analisa analisis anjeun: Semalt masihan anjeun kasempetan anu unik pikeun ngadamel laporan laporan label bodas tina analisis anjeun anu tiasa didownload sacara format PDF atanapi EXCEL langsung tina situsna. Ieu penting pisan nalika anjeun kedah ngadamel presentasi pikeun klien atanapi tim anjeun.

Nganalisis kinerja SEO anjeun

Saatos log in kana dashboard anjeun, anjeun tiasa klik dina ikon ménu di kénca ka tempat anjeun bakal ningali daptar pilihan pikeun analisa SEO.


Di puncak pisan, anjeun gaduh pilihan pikeun nambihan halaman wéb anu anjeun hoyong nganalisis. Di handap ieu, anjeun gaduh tombol dashboard anjeun yén anjeun tiasa teras-terasan ngaklik iraha waé anu anjeun pikahoyong pikeun dasbor.

Teras katuhu di handapeun tombol dashboard, mangrupikeun alat analisis utama Semalt anu dibagi jadi 4 bagian - SERP, Konten, Webmasters Google sareng Page Speed.

Hayu urang tingali kumaha unggal pakakas ieu jalan. Perlu dicatet di dieu yén anjeun tiasa teras-terasan unduh laporan dimana waé anjeun ningali tombol "Kéngingkeun Laporan".

SERP

SERP ngagaduhan 3 lalanggan dina kaayaan ieu:

a. Kecap konci dina TOP: Laporan anu diperoleh ti dieu nunjukkeun sadaya kecap konci anu pangkat pikeun situs anjeun dina hasil pamariksaan organik Google, réngking halaman, sareng posisi SERP na kanggo kecap konci anu spesifik. Nalika anjeun ngeklik 'Kata konci dina TOP', anjeun bakal dibawa ka halaman dimana anjeun tiasa ningali jumlah kecap konci anu aya dina TOP, kecap konci distribusi ku TOP sareng réngking ku kecap konci.

'Nomer Konci' nyaéta bagan anu nunjukkeun jumlah kecap konci dina Google TOP dina waktosna. Ieu ngabantosan anjeun dina mariksa parobihan jumlah kecap konci dina situs wéb anjeun dina TOP 1-100 hasil pamilarian organik.

Kalayan 'distribusi Konci ku TOP', anjeun tiasa mendakan jumlahna kecap konci anu pas dina situs web anjeun pikeun Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik anu kalebet tanggal awal.


'Peringkat ku kecap konci' nyaéta méja anu nunjukkeun anjeun kecap konci anu pang populerna halamanana halaman wéb anjeun dina hasil pamilarian organik Google TOP. Tabel ogé bakal nunjukkeun ka posisi SERPna pikeun kaping anu dipilih sareng perobihan anu parantos kajantenan ngalawan tanggal sateuacana. Nalika anjeun klik tombol 'ngatur grup', anjeun tiasa nyiptakeun sakelompok kecap konci anyar, ngatur anu aya atanapi anjeun tiasa milih milih kecap konci tina tabel 'Rankings by Keywords' di handap sareng nambahan kana grup kecap konci anjeun. Ieu penting yén anjeun tiasa ngamangpaatkeun éta pikeun ngawas kamajuan wéb anjeun dumasar matuh, URL dll.

Semalt ogé masihan anjeun kasempetan pikeun nyaring data dina tabél ku parameter anu béda - hiji kecap konci atanapi bagianna, URL atanapi bagianna, Google TOP 1-100 sareng parobihan posisi.

b. Kaca Pangsaéna: Nalika anjeun klik 'Halaman pangsaéna', anjeun bakal ditingalikeun halaman dina situs anjeun anu ngalebetkeun jumlah paling luhur lalu lintas organik. Anjeun kedah neuleuman ieu sacara saksama, milarian kasalahan SEO dina halaman, ngalereskeun kasalahan ieu, nambahan eusi anu langkung unik ogé promosikeun halaman ieu kanggo langkung seueur generasi lalulintas ti Google.

'Kaca pangsaéna dina waktosna' nyaéta bagan anu nyatakeun parobahan dina jumlah halaman wéb anjeun dina TOP saprak awal proyék anjeun. Anjeun tiasa ningali data per minggu atanapi per bulan sawaktos anjeun mindahkeun skala.

Di handap ieu 'Kaca pangsaéna dina waktosna', anjeun gaduh alat 'Béda' anu ngabantosan anjeun mendakan jumlah situs web Google TOP 1-100 hasil pamilarian organik anu kalebet tanggal awal. Anjeun tiasa ngalih skala kanggo pariksa bédana per minggu atanapi per bulan. Anjeun ogé gaduh pilihan ningali bédana sacara numerik atanapi dina format diagram.

Aya ogé bagan anu disebut 'Stats keyword keywords stats' anu ningalikeun parobahan dina jumlah kecap konci anu dipilih-milih halaman anu didaptarkeun dina Google TOP ti awal proyék.




Anu kapungkur, urang gaduh 'Halaman on TOP', anu mangrupikeun tabél anu nunjukkeun jumlah kecap konci halaman husus anu parantos direngking dina Google TOP pikeun kaping anu dipilih. Anjeun tiasa ogé nyaring daptar halaman pangsaéna ku URL atanapi bagian na ogé milih milih halaman dina halaman wéb anjeun anu aya dina ranking TOP 1-100.

c. Pesaing: Ieu dimana anjeun bakal mendakan sadaya halaman wéb anu ngagaduhan pangkat dina 100 100 kanggo kecap konci anu sami dina situs wéb anu dituju. Anjeun ogé bakal ningali dimana anjeun nangtung diantara pesaing anjeun ku jumlah kecap konci dina TOP 1-100.
Dina halaman ieu, anjeun bakal mendakan set blok anu disebat 'Saham Kata Kunci' anu nunjukkeun jumlah kecap konci anu dibagi halamanana sareng TOP 500 saingan anjeun dina Google SERP.

Teras, anjeun mendakan 'Shared Keywords Dynamics' anu bagan anu nunjukkeun parobahan dina jumlah kecap konci anu dibagikeun pikeun pesaing khusus anjeun parantos gaduh rengking dina TOP.

Di handap ieu anjeun bakal tiasa ningali 'Kompetisi di Google TOP' anu mangrupakeun méja anu ngungkabkeun jumlah kecap konci anu dibagikeun sareng anjeun dina situs web pesaing anjeun dina TOP. Semalt masihan anjeun pilihan pikeun diajar bédana jumlah tina kecap konci anu dibagikeun kalebet tanggal saacanna. Anjeun oge tiasa nyaring daptar halaman saingan anjeun nganggo domain pinuh atanapi bagian tina éta sareng anjeun tiasa ngalirkeun daptar daptar ka situs-situs anu parantos lebet kana TOP 1-100.


EUSI

Dina bagian eusi, anjeun bakal tiasa ningal alat 'Halaman Uniqueness Check' anu mana upami ngaklik bakal anjeun candak ka halamanana sorangan. Ieu dimana anjeun bakal mendakan upami Google nganggap halaman wéb anjeun unik atanapi henteu. Anjeun kedah dicatet yén upami anjeun langkung yakin pasti kana keunikan eusi halaman wéb anjeun, mungkin yén éta mungkin disalin ku jalma anu sanés. Sareng upami éta jalma indéks kontén sateuacan na anjeun, Google bakal ngenalkeun aranjeunna salaku sumber primér sedengkeun kontén anjeun bakal ditanda plagiarized. Anjeun teu hoyong pencét ku hukuman Google sabab Google ngahukum anjeun upami anjeun ngagaduhan jumlah plagiarized dina wéb anjeun.

Semalt masihan anjeun persentase skor anu unik pikeun anu anjeun terang kumaha eusi wéb anjeun ngalakukeun dina panon Google. Skor 0-50% ngawartosan yén Google nganggap kontén anjeun plagiarized sareng teu aya kasempetan pikeun kamekaran posisi pikeun halaman wéb sapertos kitu. Semalt tiasa ngabantosan anjeun ngagentos eusi ayeuna anjeun sareng anu unik pikeun masihan anjeun skor anu langkung saé.

Dina 51-80%, Google ngiringan eusi anjeun salaku tulisanana pangsaéna. Kalurahan anjeun gaduh kasempetan langsing di kamekaran halaman wéb. Tapi naha rata-rata netepkeun nalika Semalt tiasa masihan anjeun anu pangsaéna?

Dina 81-100%, Google nganggap halaman anjeun salaku unik sareng posisi halaman wéb anjeun paling dipikaresep bakal tumbuh dina Google SERP.

Anjeun bakal mendakan daptar sadaya eusi téks anu ditingali Googlebot dina halaman wéb khususna (Semalt ogé bakal nulungan anjeun nyorot bagéan duplikat eusi halaman wéb).


Ogé, anjeun bakal mendakan tabél anu disebut 'Sumber Kandungan Asli'. Ieu mangrupikeun daptar situs wéb anu Google panginten sumber utama eusi halaman wéb anjeun. Di dieu anjeun tiasa terang persis naon bagian tina halaman halaman anjeun dipanggihan dina unggal situs web éta.



GOOGLE WEBMASTERS

Ieu mangrupikeun jasa anu nunjukkeun anjeun kumaha halaman wéb anjeun ditampilkeun dina hasil pamilarian organik Google bari ngaidentipikasi masalah indéks kanggo anjeun. Di handapeun ieu, anjeun bakal mendakan gambaran, pagelaran sareng sitemap.

a. Tinjauan: Dina bagian tinjauan, anjeun tiasa ngirim sareng pariksa situs wéb anjeun. Anjeun ogé tiasa nambihan URL anjeun ka indéks Google.
b. Kinerja: Data anu didieu di dieu bakal nyarioskeun kumaha efektif halaman wéb anjeun. Anjeun tiasa ngabandingkeun data kanggo tanggal / jaman khusus. Ieu bakal ngabantosan anjeun ngajentrekeun kaunggulan halaman wéb sareng ogé unggal kasalahan anu mangaruhan kana ranking anjeun dina TOP.

c. Sitemaps: Ieu mangrupikeun anjeun tiasa ngalebetkeun sitemap halaman wéb anjeun ka Google pikeun ningali sitemét anu saestuna sareng anu mana ngandung kasalahan.

Di handapeun tabel 'Dihantarkeun', anjeun tiasa ningali jumlah sitemaps anu anjeun serah ka konsol milarian Google. Ti dieu anjeun tiasa pariksa status na ogé jumlah URL anu dikandungna.

PAGE SPEED

Alat 'Halaman Speed Analyzer' dianggo pikeun nangtukeun naha waktos halaman anjeun nyayogikeun standar Google. Éta ogé bakal ngaidentipikasi kasalahan anu kedah dibéréskeun sareng masihan saran pamutahiran anu akurat anu anjeun tiasa nerapkeun pikeun ningkatkeun waktos beban halaman wéb anjeun. Éta bakal niru tina waktos beban rata-rata pikeun browser desktop sareng mobile.

KACINDEKAN

Hiji henteu tiasa overemphasize pentingna nganalisa kinerja SEO anjeun sareng tina tulisan ieu, anjeun tiasa ningali kumaha ieu dilakukeun ku cara pangsaéna - cara Semalt.

mass gmail